Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,4 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,2
Komfort
7,8
Lokalizacja obiektu
9,3
Udogodnienia
7,9
Personel
8,7
Stosunek jakości do ceny
8,7
Opinie
    Aleksandra
    pl
    9,2
    15 września 2017
    5
    Hostel nie jest w żaden sposób oznaczony z ulicy. Zwykłe drzwi do kamienicy, przez co trudno go odnaleźć. Brak windy (hostel znajduje się na 5. piętrze). Tragicznie ciśnienie wody w łazience.
    Świetna lokalizacja, dokładnie w centrum miasta. Z balkonu widok na Ararat.
    Michal
    pl
    8,3
    12 września 2017
    Pokój dla 2 osób jest dość mały i było w nim trochę duszno. Hostel na 5 piętrze w budynku bez windy. Śniadania średnie.
    Personel miły i dobrze mówiący po angielsku, atmosfera w hostelu także bardzo przyjemna. Lokalizacja w samym centrum i widok z balkonu wieczorem podnoszą ogólną ocenę.
    Ewa
    pl
    8,8
    15 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl
    8,8
    6 listopada 2016
    Polecam! Dobry standard w niskiej cenie!
    Prośba o możliwość zjedzenia śniadania pół godziny wcześniej (powodem był wyjazd) spotkała się z odmową. Mi to nie przeszkadzało, dobrze jednak być świadomym, że hostel mieści się na V piętrze - brak windy.
    Estetyczne i czyste pokoje, miła obsługa mówiąca dobrze po angielsku. Mimo, że łazienki były wspólne było w nich czysto i ciepło. Ogrzewanie centralne co w chłodnym okresie jest zbawienne i niestety nie tak oczywiste. Świetna lokalizacja praktycznie w centrum, blisko do opery, kaskad.
    Artur
    pl
    9,6
    18 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dariusz
    pl
    10
    9 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    8,3
    22 sierpnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jaroslaw
    pl
    10
    4 sierpnia 2016
    Cenowo-komfortowa rewelacja.
    Hostel mieści się na samej górze wysokiej czteropiętrowej kamienicy bez windy, wnoszenie ciężkich bagaży czy rowerów wymaga więc sporego wysiłku. Rowerzyści jednak również przebywali w hostelu.
    Świetna Lokalizacja,niska cena, czysto, miła i kompetentna obsługa, duża w pełni wyposażona kuchnia z możliwością korzystania o każdej porze, w nocy cisza i spokój (ale to także zasługa odpowiedzialnych gości), długi balkon, świetna atmosfera, niewielkie śniadanie to bardzo miły gest gospodarzy przy tak niskich cenach.
    Magdalena
    pl
    6,7
    17 lipca 2016
    w porządku
    Śniadanie. Brudna łazienka.
    Śniadanie najgorsze jakie jadłam kiedykolwiek. Ugotowany makaron i pajda chleba. Wszystko. Pani sprzątająca nie zadbała o czystość łazienki. Reszta w porządku. Bardzo pomocny i miły manager.
    Paweł
    pl
    8,8
    19 maja 2016
    Warto!
    Hostel jest przy ulicy Mashtots 29 i jest tam łatwo trafić, ale jak się dojdzie do tego miesca jest problem z wejściem, ponieważ nie jest na drzwiach wejściowych opisane, że on się tam znajduje, a jest na piątym piętrze i trzeba zadzwonić domofonem, co też sprawia trudność bo dla kogoś kto jest tam pierwszy raz nie wiadomo gdzie dzwonić. My z żoną musieliśmy czekać, aż ktoś wyjdzie, żeby wejść. Dlatego gdy ktoś dojdzie pod ten nr to niech się nie zraża tym, że nie może wejść i niech nie szuka wzdłuż całej ulicy bo to tam jest, należy dzwonić pod nr 11.
    Śniadania dobre dla ludzi na diecie, jeżeli ktoś chce się rano najeść to lepiej coś sobie dokupić. Pokoje nowoczesne, nasz był dwuosobowy z dużym i wygodnym łóżkiem małżeńskim z widokiem na górę Ararat. Jedyny minus pokoi to brak stolików, więc wszystkie mniejsze pierdoły walały się na podłodze lub na torbach. Mimo to polecam bardzo ten hostel bo jest wszędzie blisko.
    Grzegorz
    pl
    6,7
    8 maja 2016
    plusem tylko lokalizacja
    Telewizor był w pokoju ale nie podłączony brak możliwości włączenia. Śniadania kawa lub herbata ,jogurt, dwa kawałeczki ciasta-codziennie. Bardzo mały pokój. Nie polecam.
    Lokalizacja.